вторник, юли 18, 2006

Как малкият Момчил се грижеше за своя град.

Причината за появата на този сайт е, че един ден в клубовете на dir.bg видях да се обсъжда в една тема как заместник кмет на Враца е публикувал обява за продажба на хипермаркет от 2000 кв. метра в жк Дъбника, построен по времето когато той е бил вече зам. кмет.
За това реших, че след като и аз съм виждал много такива прояви ще бъде добре да ги записвам някъде за да не забравят хората един ден как се става велик бизнесмен във Враца.
Очевидно е, че човека се е самозабравил защото с лекота можеше да остави на обявата името на своята красива половинка и също толкова добра бизнесдама или поне някоя от фирмите им.
Целия проблем за мен е в това,че човека отговаря за икономиката в общината и ако не се лъжа служебната му дейност е пряко свързана с продажбата на общинска земя и най-хубавото е, че той е главен участник в преговорите с чуждестранните търговски вериги, които искат да открият обект във Враца. Цялата история около сградата, която се продава и магазините пред нея е на път да приключи в полза на добрия врачански бизнесмен и зам. кмет, защото се оказва че главния герой е успял да убеди веригата ВП Маркет (те явно са се почувствали като у дома си) да вземат неговото помещение.
Както виждате скъпи посетители, във Враца условията за развиване на бизнес са повече от добри, така че ако желаете да инвестирате не си губете времето а направо звънете на телефона от обявата долу, човека ще ви помогне с каквото може.

Понеже получих някои забележки от "адвоката" на общината в Интернет - DUST, искам да уточня че всичко това си е съвсем законно, въпроса е до морал и до глупавото търпение и безразличие на врачани.

Няма коментари: